„Ígéretes és biztató” választ kapott Veres Pál Lázár Jánostól a Diósgyőri vár kapcsán

Megosztás

A miniszter arról tájékoztatta a miskolci polgármestert, hogy kormány-előterjesztés készül, hogy a vár végre megkapja a szükséges többletforrásokat és épülhessen tovább.

Hónapok óta húzódik a Diósgyőri vár felújításának története, most azonban biztató fejleményekről számolt be közösségi oldalán Veres Pál:

“Megígértem, hogy nem hagyom, hogy a Diósgyőri vár torzó maradjon, mert ez a MI várunk, mert ez a miskolciak vára!” – kezdődik a polgármester posztja. “Ezért írtam levelet nemrég Lázár János miniszter úrnak, és most meg is jött a válasz – egy ígéretes és biztató válasz!”

“Arról tájékoztatott, hogy levelem nyomán kormány-előterjesztés készül, hogy a vár végre megkapja a szükséges többletforrásokat, és épülhessen tovább!”

“Mert amit leírtam, az helytálló, mert a költségtervünk indokolt, mert a bemutatott műszaki javaslatunk megfelelő! – ezek Lázár János szavai! – mert mi nem a levegőbe beszélünk! Örülök, hogy végre elismerték, hogy a miskolciak igénye jogos, hogy a vár nem maradhat úgy, ahogy most van, hogy Diósgyőr többet és jobbat érdemel!” – írja bejegyzésében Veres, hozzátéve, hogy “a kitartó munka meg kell, hogy hozza az eredményét” és “a várnak minél előbb újra meg kell nyitnia a kapuit”.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek