Mokrai Mihály: Hamarosan megkezdődik a Búza téri aluljáró felújítása

Megosztás

A Miskolcról őszintén programsorozatot még márciusban indította a DK, azzal a céllal, hogy megismerjék a helyi lakosok problémáit, nehézségeit, véleményét. A kedd délutáni eseményen Mokrai Mihály önkormányzati képviselő várta a helyieket, tapasztalatairól pedig sajtótájékoztatón számolt be.

A politikus szerint a miskolciak problémája alapvetően két nagy csoportra osztható: megélhetési problémák és a lakhatással kapcsolatos gondok.

Mokrai úgy fogalmazott: vannak olyan kérdések, melyekre nem lehet válaszolni. Például nehéz tanácsot adni akkor, amikor az embereknek a rezsi befizetését követően nem marad pénzük élelmiszerre.

– A kormány elhibázott gazdaságpolitikája és a választások előtti ész nélküli osztogatás vezetett oda, hogy Európa legnagyobb inflációja dübörög nálunk. Szó sincs “háborús inflációról”, mert az infláció már elkezdett növekedni, amikor még háború sem volt – hangzott el tőle. 

Mokrai Mihály a sajtótájékoztatón ismertette annak a nemrégiben készített közvélemény-kutatásnak az eredményét, mely szerint a belvárosban élő miskolciak elégedettek a közterületek, parkok és játszóterek állapotával. Egyúttal örömét fejezte ki, hogy a Centrum Áruház előtt, valamint a Búza téren elvégzett virágosítással és fásítással önkormányzati képviselőként is szerepet vállalhatott mindebben.

A képviselő arról is beszámolt, hogy a Búza téri aluljáró felújítási munkálatai napokon belül elkezdődnek, melyek nem csupán annak lépcsőzetére, de a világítást biztosító vezetékekre is kiterjednek majd.

Fotó: Minap/Kézdi Ákos

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek