Ismét Majka a legértékesebb celeb itthon, Schobert Norbi a listáról is lecsúszott

Megosztás

Tavaly után ismét újrázott az ózdi rapper, mögötte Sebestyén Balázs és Rúzsa Magdi még a dobogón.

A Forbes magazin elkészítette a jubileumi, tizedik celeblistáját, amelyből kiderül, kik a legismertebb, leginkább látható, legkedveltebb, leghitelesebb, legnagyobb pénztermelő képességű és legnagyobb online jelenlétű celebek. A Forbes gyűjtését – amely a legértékesebb negyven celebet tartalmazza – több forrásból állították össze. Egyrészt egy közvélemény-kutatás alapján, másrészt az online médiamegjelenéseket elemezték, harmadrészt pedig egy szakmai zsűrit is felállítottak az újságírók, akik szintén értékelték a celebeket. 

A LISTÁT A TAVALYI ÉVHEZ HASONLÓAN IDÉN IS MAJKA VEZETI, AKI MŰSORT IS VEZET, TELT HÁZAS KONCERTEKET CSINÁL, VALAMINT A BULVÁRMÉDIÁBAN IS SOKAT SZEREPEL.

A második helyezés sem tartogat sok meglepetést, itt a szintén kétszeres „aranyérmes” Sebestyén Balázs végzett, a harmadik helyen pedig töretlenül Rúzsa Magdi áll.

A lista nagy befutókban is jeleskedik, Csobot Adél például a 20. helyről ugrott a kilencedikre egy év alatt, míg Till Attila hét pozíciót javított a tavalyi eredményén, így bekerült a top 10-be. 

A lista leginkább az üzleti és márkaértékről szól, így a hitelesség és a tartalmi igényesség is fontos szempont, amibe sokan belebuktak idén. A legkedveltebb, leghitelesebb celeb Borbás Marcsi lett, aki a teljes listában is az előkelő nyolcadik helyet foglalja el, őt pedig rögtön Rúzsa Magdi követi a közönségszavazatai alapján. Rajtuk kívül dobogós még Zséda. A szakmai zsűri együttese Ördög Nórát és Sebestyén Balázst tartja a második és harmadik leghitelesebbnek.

A LEGNAGYOBBAT SCHOBERT NORBERT BUKTA, AKI TAVALY MÉG A 19. VOLT, IDÉN AZONBAN MÁR BELE SEM FÉRT A 40-ES LISTÁBA. 

via Index.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek