Betört hozzá és megerőszakolta az idős asszonyt a borsodi fiatal

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette és magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat egy fiatalkorú ellen, aki a késő éjszakai órákban az ajtót kifeszítve bement egy idős nő házába, és sérelmére szexuális erőszakot követett el.

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2022 szilveszterén a késő éjszakai órákban, a lakóhelyén, egy borsodi kistelepülésen ittasan, átugrott a kerítésen, a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette és bement az időskorú nő házába – áll az Ügyészség közleményében.

A konyhába érve találkozott a sértettel, aki a kezében lévő lámpával rávilágított és megkérdezte tőle, hogy mit akar. A vádlott ekkor eltorzított hangon azt mondta, hogy ha közösülni fognak, akkor ő azért ötezer forintot fog kapni.

A vádlott a nőt a falhoz nyomta, levette az alsó ruházatát, és sérelmére szexuális erőszakot követett el. A sértett mindvégig védekezett, kezeivel hadonászott, elszakítva támadója ruháját.

Majd a cselekmény közben, amikor egy arra közlekedő autó hangja hallatszott, azt kiabálta, hogy jön a rendőrség, mire a vádlott felhagyott a további cselekményével és sietve távozott. A sértett a szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek