Reggel munkába indult, majd nyomtalanul eltűnt az encsi családapa

Megosztás

Néhány nappal ezelőtt munkába indult az az encsi családapa és azóta sem adott magáról életjelet. Szerettei kétségbeesve keresik és már a rendőrség is eltűnt személyként kezeli. A felesége már a legrosszabbra is gondolt.

Szűcs Péter két nagykorú és egy 13 éves fiú édesapja. Egész életében keményen dolgozott, hogy megfelelő életszínvonalat nyújthasson a családjának. Két nappal ezelőtt is munkába indult, de azóta a szerettei nem tudták vele felvenni a kapcsolatot.

A férjem két évvel ezelőtt agyvérzésen esett át. Sikerült felépülnie, de kértük, hogy amennyire lehet, kímélje magát. Ennek ellenére nem állt le, hiszen egy nagyon szorgalmas, felelős ember. Most éppen új munkalehetőséghez jutott festő-mázolóként Siófokon – mondta a Borsnak Etelka, a férfi felesége.

Mint kiderült, a család abban állapodott meg, hogy Péter majd kéthetente jár haza, hiszen túl messze laknak a Balaton déli partjától. A két település közti utazás hat órát vesz igénybe.

– Reggel 5 óra körül indult el otthonról. Encsről Miskolcra ment vonattal, onnan pedig Siófokra indult tovább. Többször hívtuk telefonon, de nem értük el, végül az egyik próbálkozásunk során egy idegen személy vette fel a mobilját – idézte fel a feleség a szörnyű perceket. Etelka azonnal megérezte, hogy valami baj történt.

– Megtudtuk, hogy valaki megtalálta a férjem táskáját Siófokon, és leadta a vasúti csomagmegőrzőjében. Hogy Péter hol lehet, azóta sem derült ki. Nagyon féltjük, ugyanis hiába hívtuk fel a kórházat, kiderült, hogy nem szállították be hozzájuk.

Etelka leszögezte: a férjére nem jellemző, hogy nem jelentkezik náluk.

Ha távol volt, mindig többször beszéltünk naponta. Már arra is gondoltam, hogy bekövetkezett a legrosszabb lehetőség, de bízom benne, hogy csak bolyong valahol.

Lehet, hogy rosszul lett, de akkor nem értem, miért nem segített neki valaki. A táskáját sem hagyta el még soha, márpedig most az az egyetlen nyom – jelentette ki Etelka, és hozzátette: a fiai a fejükbe vették, hogy az apjuk után Siófokra utaznak, hogy megkeressék.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek