Iratkozzon fel a Borsod24 hírlevelére és nyerjen!

Megosztás

Önnek is fontos az egészsége és szeret lépést tartani az újdonságokkal? Szerencsére egyre többen gondolják úgy, hogy a mindennapos mozgás elengedhetetlen, ebben pedig hűséges társunk lehet egy Honor Band 7 aktivitásmérő.

Azon olvasóink között, akik 2023. június 1. és 2023. július 15. között iratkoznak fel a Borsod24 hírlevelére, egy vadonatúj HONOR  Band 7 aktivitásmérőt sorsolunk ki.

Nem kell mást tennie, csak kattintson ide és iratkozzon fel hírlevelünkre. Van egy jó hírünk azoknak is, akiket már régóta feliratkozóink között tudhatunk: ők automatikusan részt vesznek a nyereményjátékon.

Az aktivitásmérő elsődleges funkciója az egészségi állapot és aktivitás nyomon követése, de rengeteg szenzorral is ellátták ezt az elegáns szerkezetet, így számos hasznos adatot tárol és értékel.

A vér oxigéntelítettsége a tüdő egészségét tükröző fontos mutató. Ez a termék támogatja az alacsony vér oxigénszintről szóló értesítést rezgéssel és valós idejű fizikai állapotfigyeléssel. Ellátja a 24 órás automatikus pulzusszám-figyelést, emellett14 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. Az eszköz értesíti tulajdonosát az új üzenetekről, bejövő hívásokról, időjárásról, emlékeztetőkről, így biztosan nem marad le semmiről.

A játék időtartama: 2023.06.01-2023.07.15.

Sorsolás: 2023.07.16.

A nyertest a sorsolás után e-mailben értesítjük.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek