Miskolci rollerek – átok vagy áldás? A mi dolgunk arrébb tenni őket?

Megosztás

Vannak, akiket hidegen hagynak, másokat idegesít, hogy kerülgetni kell őket a járdán, főleg, ha szanaszét hagyják őket. Ezen pedig felháborodik, vagy éppen mérgelődik, ugyanakkor mások pedig vitatkoznak azon, hogy ez olyan nagy probléma lenne. Kinek van igaza?

A közösségi médiában az egyik helyi csoportban ismét fellángolt a szokásos vita a rollereket támogatók illetve elnézők, illetve a rollereket ellenzők között. Egyik városlakó társunk szerint röhej, hogy ezeket az elektromos eszközöket nap mint nap kerülgetni kell a járdán, mert szlalompályaszerűen hagyják szét őket.

Van, aki szóvá teszi, hogy ettől nagyobb baja soha ne legyen az életben, hogy ki kell kerülnie a rollert. Mások időnként türelmes, időnként kissé kioktatóbb hangnemben arra kérték a kedves posztolót, hogy rakja arrébb az eszközt, ha annyira nem tetszik neki és zavarja.

A többség amellett volt, hogy ez vihar egy kanál vízben, helyezze arrébb a rollereket, ha ez akkora probléma számára. Ám volt, aki mégis igazat adott neki. “Bizony, mint mindenhol, ahol van! Rettentő bosszantó, hogy a tisztelt használó nyomorultak nem tudják úgy letenni, hogy ne legyen útban!” Vagy egy másik hozzászóló szintén emellett tette le a voksát. “Miért más pakolja el? Rakja oda, ahol nem zavarja a gyalogos közlekedést se.”

Mi hogy érezzük, tényleg egy borzalom lett a miskolci e-roller-rendszer, vagy alapvetően jó és ha valakit zavar, tegye odébb az útban levő eszközöket?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek