Valaki az Avasi kilátó melletti játszótéren végezte a dolgát

Megosztás

Ráadásul nem is a kisdolgát, hanem a nagyot. Az eset már napokkal ezelőtt történt, de csak nemrég robbant ki a botrány. A miskolciak egymást kérdezgetik: miért jó egyeseknek, hogy tönkreteszik más szórakozását és játszótéri játékok lépcsőjére piszkítanak?

Kisebb vita alakult ki azonnal a közösségi médiában az egyik helyi csoportban, amikor az ezt a problémát szóvá tevőnek valaki igen ingerült és oda nem illő visszaszúrást reagált.

“A Kilátó melletti új játszótéren valaki az egyik játék lépcsőjére végezte a nagyobbik dolgát, de már vagy 3 napja…Senki nem takarította fel azóta sem. Kb 50 gyerek játszik ott jelenleg is.
Ki az üzemeltetője ennek a játszótérnek, illetve kinek kell szólni ilyen esetben tudja valaki?” – kérdezte L.S.

Nem sokáig késett egy válasz, amit szerkesztés nélkül közlünk:

Takaricsd fel te ha Bajod van vele

Természetesen nem hagyták szó nélkül ezt a hozzászólást, ahogy azt várni lehetett. “Ennél a mondatnál vesztettük el a társadalomba való beilleszkedés szabályait. Plusz itt lett öngyilkos egy helyesírás szótár” – írta egy másik városlakó.

Volt, aki amiatt kesergett, hogy várható volt, hogy ezt is elkezdik tönkretenni valahogy. Szerinte nemsokára oda se lehet majd menni. De vajon kinek jó ez, hogy fertőzésveszélyes és egyébként is undort keltő módon rontja el a gyerekek szórakozási lehetőségeit? Hogy lehetünk ilyen alacsony kulturális szinten?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek