Volt, ahol olajat öntöttek, volt, ahol kulccsal húzták meg a parkoló miskolci autókat

Megosztás

Sajnos egyik sem egyedi eset, a bizonyítás pedig szinte a lehetetlennel határos. Valóban meg lehet tenni megyeszékhelyünkön ilyeneket mindenféle következmény nélkül? Marad a bosszankodás és a kár helyrehozása az autótulajdonos számára.

Az egyik helyi csoportban találkozhattunk egy felháborodott autótulajdonossal, akit szabályos parkolása ellenére retorzió ért. De nem a rendőrség, hanem valamelyik helyi lakó részéről.

“Természetesen Miskolc!

Őszintén láttam már nagyon sok mindent,de most én is meglepődtem,főleg hogy a saját autómról van szó.

Kis-Hunyad utca 32!

5 napig állt az autó a lépcsőház hátsó bejáratánál. A 34 szám alatt szoktam állni, soha nem volt semmi gond, most viszont a másik ajtónál. Valakinek nagyon szemet szúrhatott az egyébként szabályosan parkoló autó, az ajtótól tisztességes távolságban. Konkrétan a meleg,használt olaj lett ráöntve az erkélyről. Létezik ilyen?….

Mondanom sem kell, hogy 4 ember súrolta 1,5 órán keresztül, mire bármi is történt.

Örülök, hogy itt lakhatok…”

Jöttek is egyből a reakciók, amiből megtudhattuk, legkevésbé sem egyedi esetről van szó.

“Lehet, hogy azért volt ott hely, mert máskor is kiesnek ott dolgok.”

“Én a Park utcán jártam így.. kempeltem a kocsiba és reggelre televolt a tető és a szélvédő olajjal. Ez van… rossz helyre álltál, valakinek szúrta a szemét.”

Több másik hozzászóló arról panaszkodott, hogy nemes egyszerűséggel végigszántották egy kulccsal az elejétől a végéig a kocsi az oldalát – jelezvén a nem tetszést, hogy valaki szerint sokáig parkolt egy helyen. Pedig amúgy ahol lakik, a háztömbhöz tartozó parkolóban történt az esemény. Úgy gondolják, ez a mai világ és ilyet csak “véglények” tesznek.

A kép illusztráció

“Simán benne van az is amit írtak. Tudtodon kívül elfoglaltad más “helyét” egy nyilvános parkolóban…..

Sajnos nincs jobb megoldás mint messzebb parkolni a veszélyzónától. Nagyon kevés hely van és RENGETEG az autó, garázs konkrétan arany árban megy.”

További hozzászólók ennél cifrább esetekről is beszámoltak, hogy bizonyos lakók szeretik bármilyen eszközzel kifejezni, hogy egy-egy parkolóhely az ő felségterületük és akik elfoglalják, így járnak. Ez több miskolci utcában is hasonlóan működik (elég baj), de közel sem kizárólag miskolci probléma.

Velünk történt már hasonló eset Borsodban?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek