Válassz különleges gyűrűt magadnak!

Megosztás

A gyűrű egy nagyon népszerű ékszer, ékesíti a kezet, kifejezi az ízlésünket. Nagyon fontos, hogy kezeid mindig ápoltak legyenek, figyelj oda a körmeidre, ápold a bőrödet, és természetesen viselj karláncot és gyűrűket. Ha valamilyen különleges gyűrűt keresel akár magadnak, akár pedig valaki másnak ajándékba, akkor hatalmas választékot találhatsz. Ezért nehéz eldönteni, hogy hol kezdjük a keresést.

A Pandora biztosan le fog nyűgözni!

Az Órashop.hu kínálatában is elérhető Pandora ékszer kiváló minőségével, változatos és egyedi tervezésű darabjaival hamar magához fog láncolni. Amint meglátod, hogy milyen sokszínű a kínálata, magas a minősége, és mindig újabb darabokat terveznek, már tudatosan fogod keresni hónapról hónapra ezeket a kincseket. Végül úgy fogod gyűjteni, mint régen a bélyegeket.

A Pandora egy dán márka, ami képes volt arra, hogy remek ékszereket tervezve világraszóló sikereket érjen el. A darabjait bármilyen korosztály szívesen viseli, hiszen mindenki találhat a korának és az ízlésének megfelelő darabokat.

Pandora gyűrű: a szépség!

Számtalan különböző gyűrűt találhatsz a márka kínálatában, a karkötők mellett viselj gyűrűt is, így díszítheted a kezedet. A “Me” és a “Moments” kollekciókat itt is megtalálhatod, sőt, különféle alkalmi kollekciók is várnak anyák napján vagy az évszakokhoz kapcsolódóan. Mindig találhatsz különböző újdonságokat, ezért időnként érdemes meglátogatni a webáruházat és felfedezni a legújabb ínyencségeket.

A legújabb rendkívüli kollekció közé tartozik Pandora x Disney, valamint a Pandora x Marvel, ezekből gyűrűket is találhatsz. Az idén 100 éves Disney hősök ihlette Szépség és szörnyeteg rózsa gyűrű, esetleg Csingiling szikrázó gyűrűje gazdagíthatja ékszerkészletedet. A Marvel által inspirált gyűrűk jellemzője az egyedi vésett üzenet. A Galaxis őrzői Groot gyűrűjébe vésett útravaló, hogy válj minden nap egyre erősebbé!

Miből készülnek a Pandora gyűrűk?

A gyűrűk anyag a 925 Sterling ezüst, ezt az alapanyagot azonban különböző színekkel futtatják be. Így születik a rozé, illetve a sárga arany színű gyűrű, valamint a színkombinációk is keresettek, hiszen ezek nagyon mutatós modellek.

Az ékszereket természetesen díszítik is, nem mással, mint különböző kövekkel, például cirkóniával, színes tűzzománccal, kristályokkal.

És akkor jöjjön egy kis meglepetés! Függő a gyűrűn is!

Egy egyedülálló ötlettel rukkoltak elő a tervezők, ami nem más, mint a gyűrűkapocs, ami egy nem mindennapi lehetőséget tartogat a vásárlók számára. A “Me” kollekciójában megjelentetett gyűrűkapocs alkalmas arra, hogy bizonyos gyűrűket összekapcsoljon, ezáltal pedig egy egyedi kombinációt tudunk megalkotni.

A gyűrűkapocs tehát összekapcsolja a gyűrűket, azonban még ezen túl is tartogat egy meglepetést: mégpedig azt, hogy ezen kiegészítő segítségével medálokat vagy mini függőket is tehetünk a gyűrűre!

A Pandora mindig kitalál valami újdonságot, ezért szinte természetes, hogy minden rajongónak megdobban a szíve, akárhányszor ránéz valamelyik gyűrűjére.

Kapcsolódó cikkek