“A környéken ő a menő” – Közös dallal jelentkezett Nótár Mary és Kis Grófo

Megosztás

A mulatós műfajban tevékenykedő Nótár Mary a közelmúltban arról tájékoztatta a rajongóit, hogy hamarosan érkezik egy bombasztikus duettel. Nem is kellett sokat várni, bárki meghallgathatja a szolnoki mulatós királyával készített dalt.

Közös dalt adott ki a napokban Nótár Mary és Kis Grófo. A két előadó háza táján mindig történik valami, de ezúttal egyesítették erőiket és megjelent az Úriasan című videójuk, aminek megtekintése hamarosan eléri a félmilliót. A roma és magyar nyelven íródott sláger képi világa nem túl bonyolult és hiába kerestük, még egy nyúlfarknyi történetet sem találtunk benne. A No roxa áj énekeseként ismert Grófo és a most éppen szitakötőnek öltözött Mary egy csodálatos autóval megérkeznek egy még csodálatosabb kaszinóba, ahol szerencsejátékoznak, táncolnak, énekelnek, majd pedig szórják a pénzt egy erre a célra szolgáló, pisztolyhoz hasonlító alkalmatossággal. Minden bizonnyal ilyen egy önfeledt este.

Kis Grófo x Nótár Mary – Úriasan (official music video)

notarmary #kisgrofo #úriasan // Kis Grófo fellépés szervezés: telefon: +36 30 948 3539 (munkanapokon 9-17 óra között) e-mail: [email protected] Facebook: https://hu-hu.facebook.com/kisgrofo.official/ Instagram: https://www.instagram.com/kisgrofoofficial/ TikTok: https://www.tiktok.com/@kisgrofo_1993 Spotify: https://open.spotify.com/artist/4KISID3Bz7BY5rlKomzYvg Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/kis-gr%C3%B3fo/681431058 // Nótár Mary koncert szervezés: +36/20-282-3957 Instagram: https://instagram.com/notarmaryproduction?igshid=5x6qkehev4wl Facebook: https://www.facebook.com/notarmaryproduction/ TikTok: https://www.tiktok.com/@notarmaryproduction?_t=8dCwmcL9ySQ&_r=1 http://www.notarmary.hu Hangszerelés: Subecz Tamás Operatőr, világítás, vágás, utómunka: Hőna Dávid https://www.instagram.com/honad_hdpictures/ Hairstyle: Mecsnóbel Tamás Make Up: Hajdrik Lotti Styling: Hajdrik Lotti Köszönjük a csodálatos helyszín biztosítását a Game World Európának https://gameworldeuropa.com Köszönjük az Operatív leasing-tartósbérletnek a menő autó biztosítását.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek