Színes programok várják az érdeklődőket Kazincbarcikán

Megosztás

A következő hetekben sem maradunk sport és kulturális rendezvények nélkül a Kolorcity közösségi terein. Összegyűjtöttünk néhányat, amit nem érdemes kihagyni.

2023. június 3-án 9 órától folytatódik új helyszínekkel a Fitt Barcika programsorozata. Ennek a fő támogatója Kazincbarcika Város Önkormányzata. A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet a Kolorcity oldalán lehet megtenni.

Itt látható a Fitt Barcika program júniusi órarendje (forrás:kolorline.hu)

Sport mellett kulturális programok látogatására is lesz lehetőség. Június 28. 18 órától a Miskolci Szimfonikus Zenekar promenád koncertje lesz megtekinthető a Mezey István Művészeti Központ udvarán. Erre a belépő ára 1000 Ft. Jegyek korlátozott számban kaphatók online a Kolorcity oldalán, nyomtatott formában pedig a Mezey István Művészeti Központban.

A Nyári színházi esték Kazincbarcikán keretében pedig, a Körúti Színház előadja az Óz, a csodák csodája című darabot. Ez szintén a Mezey István Művészeti Központ udvarán lesz megtekinthető. A gyerek belépő (14 éves korig) 1000 forintba, míg a felnőtt 2500 forintba kerül.  Jegyek kaphatók online a Kolorcity oldalán, nyomtatott formában pedig a Mezey István Művészeti Központban.

Augusztus 1-én pedig elstartol a híres Kolor Fesztivál, ami egészen 20-áig várja különböző programokkal az érdeklődőket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek