Előbb bemutató, majd váratlanul éles bevetés lett a kazincbarcikai drogellenes rendőrök programja

Megosztás

Gyermekeknek tartott prevenciós napot a kazincbarcikai rendőrség, azonban nem sokkal később váratlanul élesben is bevetésre mentek, egy helyi férfit fogtak el kábítószer-kereskedelem alapos gyanújával.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2023. július 13-án átfogó prevenciós programot szervezett a helyi önkormányzattal közösen. Az Élj „Szer”telenül programon a drogprevenciós előadásokon túl, volt például motoros-szimulátor a balsetemegelőzés jegyében, bűnmegelőzési sátor a biztonság érdekében, de a 112-es segélyhívó rendszerével is megismerkedhettek az iskolások. Továbbá lehetőség nyílt a az újraélesztés technikáját is megismerni. Rendőri segítséggel pedig terápiás kutyák érzékenyítő előadása tette komplexé a napot, ami Dr. Zacher Gábor teltházas produkciójával ért véget, ahol az előadó egyértelmű tiltó pecsétet tett a kábítószer-fogyasztásra.

A folytatás:

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 54 éves sajókazai férfival szemben. A gyanúsított 2023. június 13-át, azaz elfogását megelőzően az általa megszerzett kábítószert több alkalommal értékesítette vevőkörének. A gyanúsítottnál tartott házkutatáson készpénzt és kábítószert foglaltak le a rendőrök.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a sajókazai dílert őrizetbe vette. (Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek