Borítsd fényárba az otthonodat LED panelekkel!

Megosztás

A LED nem véletlenül az egyik legkedveltebb megoldás, ha az otthonunk világítását szeretnénk a lehető legesztétikusabban megvalósítani. Egyszerre energiatakarékos, ugyanakkor jól is mutat, s teret ad a fantáziánknak is.

Miért éppen a LED?

Az Alphafüles webáruház LED paneljeire is igaz az állítás, hogy rengeteg elképzelést valóra válthatunk velük. Nemcsak a kerek és a négyszögletes formák, hanem a beépíthető, süllyesztett megoldások is könnyedén meglódíthatják a kreativitásunkat, hiszen általuk teljesen egyedi világítást valósíthatunk meg az otthonunkban.

Mindehhez ráadásul szükségtelen drága csillárokat vásárolni, amik hiába egyediek, mégis előbb vagy utóbb találni fogunk hasonlót, vagy esetleg pontosan ugyanazt a csodás, exkluzív, s így még zavaróbban azonos modellt, mint ami a mennyezetünket díszíti.

Kreatív ötletek, színvonalas megoldások

A fény nagy hatással van mindannyiunkra, s azzal is többnyire mind tisztában vagyunk, hogy nem lesz igazán jó ötlet, ha csak egyféleképpen kapcsolhatjuk fel, illetve le a fényeket például a nappaliban. Ha fáradtak vagyunk, de még dolgoznunk vagy tanulnunk kellene, akkor jobban esik, ha erőteljesebb fény vesz körül minket, hiszen az kevésbé álmosít el, könnyebb mellette a koncentrálás, s így hatékonyabbak lehetünk a feladatainkban.

Egy finom pohár bor mellett beszélgetni a kedvesünkkel vagy egy barátunkkal már nem feltétlenül a legnagyobb fényárban lesz a legkellemesebb tevékenység, sem a lazításhoz, sem a romantikázáshoz nem lenne ideális választás. Ugyanez igaz akkor is, ha például tévézni szeretnénk.

Aztán akadnak átmenetek is, ahol azért nem szeretnénk teljes félhomályt, de a teljesen hideg és erős fények is túl soknak bizonyulnának. Például ilyen lehet egy társasjátékest a gyerekekkel.

Saját tervezésű LED fényekkel ez igazán egyszerű

Elegendő kitalálni, hogy pontosan hol és milyen erősségű világítást szeretnénk, illetve azt, hogy ezeket milyen kombinációban akarjuk tudni felkapcsolni, szabályozni. A legjobb megoldás az, ha egyszerre tudunk játszani a világítás fényerejével, valamint a színhőmérsékletével, s emellett azt is vezérelhetjük, hogy a szoba mely pontjai legyenek hangsúlyosabban megvilágítva.

Esztétikum és dizájn

A süllyesztett LED panelekkel csodás mennyezetet alkothatunk, amelyen díszlécekkel és/vagy gipszkartonnal megalkothatjuk a saját egyedi dizájnunkat, amelytől különlegessé és személyre szabottá válhat az otthonunk.

Ha pedig sok-sok idő után cserére lenne szükség, elegendő lesz mindig pótolni az érintett elemeket, s nem kell egy komplett, kész és méregdrága csillárt újra megvásárolni. A saját világításunkat teljesen a saját igényeinkre, valamint a lakásunk stílusára igazíthatjuk, egészen újfajta harmóniát kialakítva, miközben funkcionálisan is a lehető legtöbbet tudjuk kihozni belőle. Ugye te is kedvet kaptál a tervezgetéshez?

Kapcsolódó cikkek