Miért érdemes profi stylistra bíznod a szempilla-hosszabbítást?

Megosztás

Minden nő dús, hosszú szempillákról álmodik, ám sokaknak ez nem adatott meg a természettől. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani az igéző pillasorról, hiszen ma már szempilla-hosszabbítás segítségével bárkinek lehetnek hangsúlyos pillái.

Némelyek azonban ott hibáznak, hogy azt hiszik, ez egy otthon, saját kezűleg is könnyűszerrel elvégezhető művelet. Holott nagy különbség van egy házilag elkészített és egy profi stylist által végzett pillaépítés között. S hogy miért is célszerű ez utóbbit választani? Eláruljuk!

Professzionális eszközök

Egy magára valamit is adó stylist nem dolgozik silány minőségű eszközökkel, hanem csakis profi kellékeket használ, például az Xtreme Lashes applikációs termékeit. Az amerikai prémium brand nemcsak pillákat, hanem az építéshez szükséges eszközöket is biztosítja a szakemberek számára.

A kínálatban találhatók törlőkendők, ragasztótálkák, zsírtalanító folyadékok, szilikontapaszok, pillakefék, palettaszivacsok, rácsos matricák premade pillákhoz, többféle kialakítású csipesz, tisztítópálcikák, kozmetikai szivacsok, nyakpárnák, nagyítós szemüvegek és többféle speciális ragasztó, hogy csak egy pár példát említsünk.

Az utóbbiak közül kiemelendő a Flex Fusion ragasztó, ami hipoallergén, károsanyag-mentes, illetve orvosi minősítéssel és biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez a vegytiszta formula lehetővé teszi, hogy azokon a vendégeken is lehessen alkalmazni, akik érzékenyek a “normál” pillaragasztókra, és egy korábbi rossz élmény miatt esetleg nem mernek ismét pillasort készíttetni.

Egy profi stylist ügyel arra, hogy az érzékeny szemű vendégek számára is legyenek alternatívák, hogy nekik se kelljen lemondaniuk a szempilla-hosszabbításról.

Tartós végeredmény

Aki próbálkozott már a tincses vagy soros műszempillák otthoni felragasztásával, még ha sikerrel is járt, akkor sem élvezhette sokáig munkája gyümölcsét. Az ilyen házilagos megoldások ugyanis egyáltalán nem nevezhetőek tartósnak, ha a pillák néhány napon keresztül a helyükön maradnak, az már nagy eredménynek számít.

Annál pedig aligha akad kellemetlenebb, mint amikor napközben egyszer csak lepottyan az egyik pillasor, amit a viselője talán észre sem vesz rögtön, és mit sem sejtve, felemás szemekkel intézi tovább a napi teendőit, és nem érti, miért kap furcsálló tekinteteket.

A szakember által felapplikált pillasor ezzel szemben 2-4 hétig is stabilan a helyén marad, ha pedig rendszeresen járunk töltésre, azzal biztosítható, hogy mindig igényes legyen a megjelenésünk.

Szaktudás

A pilla stylist egy külön szakma, a végzettséget igazoló dokumentumot pedig csak az kaphatja meg, aki elvégezte a képzést és sikeres vizsgát tett.

Az Xtreme Lashes stylistokat Horvat Krisztina, a márka magyarországi képviselője tanítja meg a szakma fortélyaira. Az ő tanfolyamain végzett stylistok remek alapokat kapnak ahhoz, hogy valóban profik legyenek a szakmájukban.

Kapcsolódó cikkek