Cipő-emlékkoncert és meglepetésvendégek Miskolcon

Megosztás

Különleges helyszín, el ne feledjük, már csak két és fél nap és jön a várva várt esemény, a fantasztikus Republic-számokkal. A Vasgyári Közösségi Ház kerthelyisége várja az érdeklődőket.

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara kétségtelenül a Republic volt, olyan örökzöld dalokkal, mint a 67-es út, a Szállj el kismadár, a Repül a bálna, és még hosszan lehet sorolni a repertoárt, amelyet egy ország ismer.

A zenekar frontembere, Bódi László, vagy ahogy mindenki ismerte, Cipő, 2013-ban tragikusan fiatalon hunyt el.

Egykori zenésztársa, Tóth Zoltán kötelességének érezte tovább vinni azokat a maradandó értékeket, amelyeket Cipő a magyar zenekultúra számára teremtett. 2016-ban Berecz Attilával közösen alapították meg a Kék és Narancssárga Produkciót, mely a Republic valamennyi ismert dalát egy csokorba kötötte.

Cipő halálának 10. évfordulóján úgy döntött a Kék és Narancssárga Produkció, hogy méltó módon tiszteleg az egykori frontember előtt, ezért nagyszabású koncertturnéba kezdtek. Ennek következő állomása Miskolc lesz, amire azért is készül nagyon lelkesen a csapat, mert egy vadonatúj helyszínt, a Vasgyári Közösségi Ház kerthelyiségét fogják jelképesen felavatni koncertjükkel.

Június 16-án, péntek este 8 órakor kezdődik a koncert, ahová meglepetésvendégekkel, nagyszerű hangulattal és igazi nosztalgikus élménnyel várnak minden látogatót. (via Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek