Megható felajánlás: ajándék telket kapott a miskolci állatvédő egyesület

Megosztás

Hatalmas meglepetés érte a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesületet. A szervezet kapott egy telket, ahol saját elképzeléseiknek és igényeiknek megfelelően bővíthetik telephelyüket, ám itt nem ér véget a történet.

Az egyesület idén tavasszal a sok mentett kutyus után egy 7 éves cicát is a szárnyai alá vett, majd nem sokkal később egy szerető gazdihoz került a cirmos kandúr. Sajnos az – egyébként szomszédban élő – örökbefogadó hölgy nemrégen elhunyt, az örökös pedig igazán nagylelkűen – eleget téve az elhunyt akaratának – úgy döntött, hogy az állatvédőknek ajándékozza az üresen maradt területet.

-Cirmi cica gazdijának az örököse úgy döntött,hogy nekünk szeretné ajándékozni a néhai anyukája telkét. Szerettük őt, sokat beszélgettünk és nagyon jó szomszédok voltunk. Ez a telek a miénkkel pont szemben van,így nagyon ideális lesz a mentettkéinknek.

Ám itt még nem ér véget a történet. A telekről mindent elloptak és alaposan telehordták szeméttel, így most jön a java: rendbe kell tenni és kitakarítani. Ehhez pedig segítségre van szükségük.

Bazin Levente Képviselő Úrnak köszönhetően kapunk egy 7 m3-es konténert,amit pár óra alatt tele is tudunk szedni. Innivalót, gumikesztyűt,zsákokat mi biztosítunk mindenkinek.” – olvasható a felhívásban.

Tehát ha éppen ráérünk június 17-én szombaton, akkor ne habozzunk, látogassunk el az ajándék telekre és segítsünk az egyesületnek. További információ az esemény Facebook-oldalán található.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek