Nem elég, hogy eltiltották korábban, még ittasan is vezetett a gömörszőlősi férfi

Megosztás

A putnoki körzeti megbízottak egy olyan kocsit vontak ellenőrzés alá, aminek a sofőrjét már korábban eltiltották a vezetéstől, illetve annak a gyanúja is felmerült, hogy a férfi ittas állapotban vezetett.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 37 éves gömörszőlősi férfival szemben – számolt be róla a police.hu.

A putnoki körzeti megbízottak 2023. június 7-én 16 óra után, Zádorfalván a Nagy utcában vonták intézkedés alá azt az sofőrt, akinek az ellenőrzése során megállapították, hogy korábban eltiltották a vezetéstől, illetve felmerült a gyanú, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt is fogyasztott. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A putnoki egyenruhások a férfit elfogták és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol mindkét bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak, illetve érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés, valamint kötelező biztosítás hiánya miatt szabálysértési feljelentést is tettek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek