Miskolci lánynak szurkolhatunk a Miss World Hungary hétvégi döntőjében

Megosztás

Hacsi Boglárka bekerült a tizenhatos döntőbe, a legszűkebb elitbe. Vasárnap születik meg a döntés, ki a szépek szépe 2023-ban Magyarországon, mi Boginak szurkolhatunk. Előtte pedig, szombat este egy háttérfilmet nézhetünk a közmédiában a kéthetes felkészítő táborukról.

A verseny döntője június 11-én lesz, amelyet a Duna Televízió élőben közvetít. Akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. IDÉN JÚNIUS 11-ÉN 19 ÓRA 45 PERCTŐL SUGÁROZZÁK ÉLŐBEN A FINÁLÉT – írja az Index.

Az eredetileg kiválasztott húsz versenyző: Albutiu Réka, Buzás Vanda, Csasztvan Lilla, Gilicze Éva, Hacsi Boglárka, Hatos Kitti, Hegyi Zsanett, Jagasics Maja Hedvig, Koncz Patrícia, Kovács Evelin, Mészáros Alina, Nagy Annamária, Nagy Henrietta, Nehéz Nóra, Novák Zafír Bella, Oravecz Fruzsina, Polgári Léda Anna, Snóbel Sára, Szabó Orsolya és Zieger Natasa.

A közös felkészülés már májusban elkezdődött, a versenyzők részt vettek fotózásokon, kisfilmforgatáson és két hétre a felkészítő táborba vonultak.

A húsz versenyzőből négyen kiestek a tábori alversenyeken, az élő adásban tizenhatan állhatnak a kifutóra. A felkészülésükről háttérműsor készült, amelyet a döntő előtti napon, azaz ma, június 10-én 19 óra 40 perctől láthatnak a Duna TV nézői A királynők útja címmel.

Bogi mottója: „Egy nagyon extrovertált és energikus embernek tartom magam, ami nagyon jól jön majd, ha csapatban kell a lányokkal együtt dolgozni.” ~ (Hacsi Boglárka, 22 éves, Miskolc)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek