Zaklatás a Tapolcai elágazásnál

Megosztás

Múlt csütörökön megjelent egy videófelvétel az egyik miskolci Facebook csoportban, melyen egy feltehetően ittas fiatalember látható.

A videó melletti bejegyzés szerint az ittas illető a Tapolcai elágazásnál egy 17-18 éves lányt zaklatott. A videó készítője többedmagával odament a lányhoz, és megkérdezte, hogy ismeri-e a férfit, melyre nemleges választ kapott, tehát – mutat rá a poszt írója – zaklatás történt. A lánynak semmi baja nem esett, időben közbe tudtak lépni. A férfi ittas volt, többször átkelt az úttesten, kiabált és szidalmazta a lány segítségére sietőket.

A Miskolci Rendőrkapitányság sajtóreferense szerint az esettel kapcsolatban nem érkezett bejelentés, a rendelkezésükre bocsátott videófelvétel alapján bűncselekmény vagy szabálysértés nem állapítható meg.

Sziasztok! A videón látható ember Tapolcai elágazásnál egy 17 18 éves lányt zaklatott a lányhoz oda mentünk és meg kérdeztük ismeri-e a férfit és… | By Nikoletta | Facebook

0 views, 30 likes, 0 loves, 34 comments, 96 shares, Facebook Watch Videos from Nikoletta Varga: Sziasztok! A videón látható ember Tapolcai elágazásnál egy 17 18 éves lányt zaklatott a lányhoz oda…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek