Az utóbbi négy nap rendőrségi hírei

Megosztás

A megye rendőri szervei 2023. május 19-e és május 22-e között engedély nélküli vezetés, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, illetve a megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt összesen hét főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci, a sátoraljaújhelyi, a tiszaújvárosi, és az encsi rendőrök összesen öt elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A Miskolci, az Ózdi a Szerencsi, és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt öt esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során tizenkét ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt négy napban egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset, és hat személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés 23 esetben jutott a rendőrség tudomására – tudatja a police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek