Adományozást szerveznének a tragikus balesetben elhunyt tardonai házaspár árváiért

Megosztás

A Miskolc és Én Facebook-csoportban vetették fel, hogy “segítsünk, ahogy tudunk” a két- és ötéves gyermekeken.

Mint arról korábban írtunk, egy harmincas éveiben járó tardonai házaspár égett halálra szombaton a 306-os főúton Miskolc mellett, miután autójukkal egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütköztek.

A házaspárnak két gyermeke is volt, értük szerveznének adományozást a miskolci Városházán. A kezdeményezés a Miskolc és Én Facebook-csoport egyik tagjától indult:

“Kedves miskolciak! Az jutott eszembe, hogy adományozást / felajánlást lehetne szervezni a Városházán, a tegnap késő délután tragikus balesetben elhunyt tardonai, harmincas éveiben járó házaspár (Bukszár-Gyenes Viktória és férje) két gyermekének: a 2 éves Blankának és az 5 éves Bencének, akik árván maradtak” – írja a posztban a csoporttag, hozzátéve, hogy nem rokona a családnak, de biztos benne, hogy a két gyerek segítségre szorul ezekben a napokban.

“Bármilyen módon, ahogy csak tudunk, emberek, segítsünk rajtuk, ilyen helyzetben minden pozitív odaadásnak és szeretetnek helye van! A két elveszített szülőt nem fogják többé visszakapni a gyermekek, de ha látják, hogy egy város segít rajtuk, azzal kis boldogságot lehetne okozni nekik, illetve a nagyszülőknek” – olvasható a bejegyzésben.

A poszt alatt a kommentelők egyöntetűen a támogatásukról biztosították a kezdeményezőt. A teljes bejegyzés IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek