Videón, ahogy egy családi ház kertjébe csapódik egy mentő

Megosztás

Az Országos Mentőszolgálat közzé tette a fedélzeti kamerás felvételeit annak a mentőautónak, amelyik csütörtök egy budapesti családi ház kertjébe csapódott.

❗️❗️VEDD ÉSZRE A MENTŐT❗️❗️ Több médium is közzétette annak a biztonsági kamerának a felvételét, amin az látszik ahogyan egy mentőautó átszakítja a… | By Országos Mentőszolgálat | Facebook

❗️❗️VEDD ÉSZRE A MENTŐT❗️❗️ Több médium is közzétette annak a biztonsági kamerának a felvételét, amin az látszik ahogyan egy mentőautó átszakítja a…

Az OMSZ szerint a felvétel bizonyítja, hogy egy figyelmetlen sofőr miatt történt a baleset, nem biztos, hogy a mentőautó vezetője hibázott. A mentőben szállított beteg nem sérült meg, a mentősök viszont igen, de szerencsére csak könnyebben. Az anyagi kár jelentős, írták a posztban. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Gálvölgyi János rosszulléte miatt az elmúlt időszakban sok szó esett a mentősök munkájáról. A színművészhez a hívás után 40-42 perccel indult el a mentő. Az ügyben vizsgálat is indult, ami megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. A Belügyminisztérium is vizsgálatot indított az eset miatt, a rendőrség pedig ismeretlen tettes ellen nyomoz. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Telex.hu

Kapcsolódó cikkek