A fehérváriak egy borsodi bírót vádolnak azzal, hogy jegyeket árul csapatuk meccsére

Megosztás

A labdarúgó NBI-ben a kiesés szélén álló MOL Fehérvár FC vezetői úgy döntöttek, hogy az utolsó, hazai mérkőzésükre – amely egyben sorsdöntő is lehet abban, hogy az első-, vagy a másodosztályban folytatják-e a következő szezont – két szektort megnyitnak és ingyen adják a jegyeket, így gondolván minél több hazai szurkolót kicsábítani, hogy biztassák a csapatot.

Az alapelképzelés jó, az más kérdés, hogy elég-e az ingyenjegy ahhoz, hogy bevonzza a szurkolókat egy ilyen, nem túl szívderítő mérkőzésre. Azonban az akcióra villámgyorsan lecsapott három, nem éppen baráti klub szurkolótábora, jelesül a DVTK, a DVSC, és a Fradi drukkerek. Méghozzá úgy, hogy tömegével foglalták le a jegyeket, nyilván nem azzal a céllal, hogy elmenjenek a mérkőzésre, hanem, hogy mégis üresen maradjanak a lelátók.

Az esetre reagált a Fehérvár is, és szerdától csak személyesen vehetők át a belépők, az internetes értékesítést felfüggesztették. Ráadásul fejenként csak négy belépőt átvételére van lehetőség a pénztárnál.

Fehérvári Médiacentrum munkatársai közben kiszúrtak egy hirdetést az egyik fehérvári hirdetési csoportban, amelyben egy férfi áron alul válna meg 183 feleslegessé vált jegyétől, mert barátaival nem tud kimenni a meccsre. Az ultrakockába(!) és az oldallelátóra egyaránt árul belépőt, darabját 3000 forintért.

A bejegyzést azóta törölték

Az illetőről azt írják, hogy MLSZ-játékvezető, egy másik portál szerint a borsodi keret tagja, ám az általa vezetett meccsekről nincs információ. 

A hirdetést közben törölték a csoportból, így nem tudni, hogy valósak-e az illetőről állított kijelentések.

fmc.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek