Rengeteg miskolci középiskolás kóstolhat bele az egyetemi életbe – besegített a város

Megosztás

Miskolc városa kínált lehetőséget kétezer olyan középiskolásnak, akik a legfelsőbb két évfolyam valamelyikére járnak idén és valamelyik helyi oktatási intézménybe járnak. Ingyenes MEN-bérlet jár.

Végzős középiskolásoknak kínál lehetőséget a Miskolci Egyetem és az egyetemi diákélet megismerésére az a fesztiválbérlet, amellyel ingyenesen lehetnek ott a Miskolci Egyetemi Napok mindhárom napján.

Ehhez mindössze egy online „formanyomtatványt” kell kitölteniük a fesztivál internetes oldalán – ad tájékoztatást az önkormányzat.

A most csütörtökön induló Miskolci Egyetemi Napok 1977 óta a legnagyobb hallgatói rendezvény Észak-Magyarországon, amely több mint egy egyszerű fesztivál. A MEN maga a hallgatói élet, a selmeci hagyományok és a jelenkor diákságának találkozása, a Miskolci Egyetem és Miskolc városának közös könnyűzenei, hallgatói rendezvénye.

Most Miskolc városának köszönhetően 2000 olyan diák ismerkedhet meg az egyetemmel és vehet részt ingyenesen a MEN programjain, aki valamelyik helyi középiskola utolsó két évfolyamán tanul. A létszám korlátozott, nem árt minél hamarabb regisztrálni! (via Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek