Nem adják fel – Lehoczki László is csatlakozott a miskolci nő kereséséhez

Megosztás

Lassan egy hete, múlt szerdán adtunk hírt arról, hogy eltűnt Miskolcról Kollárné Angyal Erika. Azóta sem tudja senki, hogy hol járhat a sokak által ismert 69 éves hölgy.

De a remény tovább él, a kutatást nem adja fel a család, a rendőrség, sőt már Lehoczki László és Hope is csatlakozott a kereséshez. A legendás páros kedden kedden reggel arról számolt be közösségi oldalán, hogy az eltűnt hölgyet folyamatosan keresik, rendőrségi koordináció mellett dolgoznak az ügyön. “Ma újabb területeket nézünk meg kutyával” – írja Lehoczki.

Mindemellett továbbra is szemtanúkat keresnek. Aki 2023.április 26-án 10 órakor, a papírgyári buszmegállónál tartózkodott, (Lillafüred felé), illetve az 1-es, 15-ös, vagy 5-ös buszon ült,vagy esetleg autóval járt arra, és bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen vagy hívja a 112 telefonszámot.

Vasárnap számoltunk be arról a tragikus hírről, hogy önakasztással megölte magát egy férfi a miskolci Rigó utcában. A rendőrség az öngyilkosság tényét megerősítette, azt az értesülést azonban nem kommentálta, hogy a múlt szerdán eltűnt nő férje vetett véget az életének.

Kapcsolódó cikkek