Friss: megtalálták az M0-son gázoló kisbuszt

Megosztás

Az ügy így is kemény lesz, mert a gázoló és utasai kámforrá váltak és a rendszámokat is vitték magukkal. Mégis valószínű, hogy innen már komolyabb bizonyítékok kerültek a zsaruk kezébe. A rendőrség már tudta, hogy egy szürke Mercedes Sprinter kisbuszt kell keresnie, amit Diósdon meg is találtak.

Diósdon találta meg a rendőrség azt a Mercedes Sprinter kisbuszt, ami halálos balesetet okozott az M0-on április 30-án. A kisbusz sofőrjét még mindig keresik.

Ahogy arról a Borsod24 is írt, vasárnap este az M0-on halálra gázoltak egy 92 éves román férfit, aki, miután leszállt egy turistabuszról, besétált a sztrádára. A férfit halálra gázoló kisbusz meg se állt, tovább hajtott. A forgalmat a baleset után még 20 percig nem állították le az autópályán, így a sztrádán fekvő áldozaton több tucat autó is áthajtott.

rendőrség közleménye szerint a kisbuszban a sofőrön kívül még ketten utaztak. Az erősen megrongálódott autóról Diósdon levették a rendszámot és ott hagyták. A kisbusz vezetője és utasai ellen a baleset okozása mellett a segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek