Elképesztő: elgázoltak egy embert az M0-son, majd legalább 40 autó áthajtott rajta – videó (18+)

Megosztás

Az idős turista gyalog haladt az autóút oldalán, majd érthetetlen módon keresztezni akarta a többsávos utat. Ekkora ütötte el egy gépkocsi és utána még rengeteg másik is. Több, mint 500 méteren át találtak emberi maradványokat. Horror.

Egy 92 éves román turistát gázoltak halálra vasárnap este az M0-s autóúton, Törökbálint térségében – tudta meg az RTL Híradó, amely részletesen beszámolt a baleset körülményeiről.

Tudomásuk szerint a férfi az Annahegyi pihenőnél szállt le az egyik turistabuszról, majd nem tudni, miért, elindult az út másik oldalára. A többsávos út közepén húzódó betontömbökig jutott, majd visszafordult.

Ekkor ütötte el egy autó, amely továbbhajtott. A rendőrség szerint külföldi volt a sofőr, egy szürke Mercedes Sprintert keresnek.

Miután a forgalmat ekkor még senki sem állította le (ez csak a baleset után 20 perccel történt meg), a férfi holttestén legalább 40 autó áthajtott – hangzott el az RTL Híradójában. A baleset szemtanúja látta, ahogy elütik a férfit, és azt is, hogy legalább 10 autó áthajtott rajta. Tovább nem számolta.

A rendőrök fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat.

A többi autós sem állt meg, őket is keresik a rendőrök, hogy kikérdezzék őket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek