Már előrendelhető a HONOR Magic5 Pro okostelefon – most ajándék HONOR Pad 8 tablet jár hozzá

Megosztás

Már előrendelhető a HONOR legújabb csúcskategóriás telefonja, a HONOR Magic5 Pro az eMag kínálatában, aki pedig él a lehetőséggel, az ajándékba egy HONOR Pad 8 tabletet kap, ami 12”-es, 2K HONOR FullView kijelzőjével és nyolc erőteljes hangszórójával magával ragadó képi világot és hangot kínál.

A bámulatba ejtő HONOR Magic5 Pro okostelefon kifejlesztését pedig komplex és különleges kutatási-fejlesztési folyamatok előzték meg.

A technológiai fejlődés rohanó világában fontos szem előtt tartani az innovációk mögötti emberi tényezőket. A HONOR tudja, hogy nem csak a lehetőségek határait feszegető termékeket kell létrehozni, hanem olyanokat, amik szoros kapcsolatban állnak a felhasználók igényeivel és vágyaival. Ennek az emberközpontú gondolkodásnak az eredménye a HONOR Magic5 Pro-t is, ami újradefiniálja a mobilos fényképezési lehetőségeket formabontó funkcióival és K+F innovációival.

A készülék kivételes fényképezési képességének központi eleme egy mesterséges intelligencia hajtotta kamerarendszer. Ez a csúcskategóriás technológia bámulatos képeket eredményez még a komolyabb kihívást jelentő közegekben is: legyen szó kevésbé jól megvilágított helyszínekről vagy gyorsan mozgó alanyokról. Természetesen nem kizárólag a fejlett algoritmusok és hardver eredménye ez a teljesítmény, hanem éveken át tartó kutatásnak, kísérletezésnek és együttműködésnek a gyümölcse, amiben a mérnökök, tervezők és felhasználóiélmény-szakértők közösen vettek részt.

Az emberközpontú filozófia alapja: megérteni a felhasználók igényeit. Az emberek nem csak egy olyan eszközt keresnek, ami képes gyönyörű képeket készíteni, hanem olyan telefonra vágynak, ami segít kifejezni a kreativitásukat, megosztani élményeiket és kapcsolatba lépni egymással. Az igények ezen széles választékának kielégítéséhez fektetett komoly erőforrásokat a HONOR a K+F-be, hogy olyan területekre fókuszáljon, mint a számítógépes fényképezés, a mesterséges intelligencia vagy a képfeldolgozás.

A HONOR Magic5 Pro egyik kulcsfontosságú innovációja a fejlett AI Falcon motor. Ez az erőteljes képfeldolgozó rendszer intelligensen analizál és optimalizál minden egyes képet, ami tisztább, színesebb, életszerűbb fotókat eredményez, mindezt minimális torzítással és zajjal. Ez a motor hajtja a telefon egyedi helyzetfelismerő funkcióját, ami automatikusan különböző szituációkhoz igazítja a beállításokat, hogy minden kép tökéletesen az alanyhoz és a közeghez legyen szabva. Ebben az esetben a mesterséges intelligencia járul hozzá ahhoz, hogy profi szintű fotók szülessenek.

Szintén formabontó innováció a filmkaliberű videók elkészítését eredményező IMAX Enhanced Movie Master, ami a HONOR és az IMAX szoros együttműködésének eredménye, ahol a két cég saját tapasztalatait és szakértelmét ötvözi. A fejlett stabilizációs és színkalibrációs képességekkel ez a funkció az érzelmeket és élményeket kihangsúlyozó videókat alkot.

A kamerarendszer multifunkcionális, és nagyfelbontású fő szenzora, ultraszéles látószögű lencséje, telefotós optikája és makrója diverz opciókat kínál ahhoz, hogy mindenki kiélhesse kreativitását. A számítógépes fotózási technikákkal – mint az éjszakai mód vagy a HDR – a különféle tényezők sajátosságait használja ki, illetve hidalja át.

A technológia valódi ereje abban rejlik, hogy képes inspirálni és erőt adni az embereknek. Ezért is helyezi előtérbe a HONOR az alkotók, innovátorok és történetmesélők globális közösségét. A HONOR Magic5 Pro tehát tökéletesen demonstrálja a vállalat emberközpontúságát. Miközben a cég a mobiltechnológia új területeit fedezi fel, lojális marad eredeti küldetéséhez: ahhoz, hogy az embereket előtérbe helyező termékeket készítsen.

A HONOR Magic5 Pro fekete és mezőzöld színekben már előrendelhető 529 990 Ft-ért az eMAG kínálatában a linkekre kattintva – minden előrendeléshez jár egy HONOR Pad 8 tablet is.

Kapcsolódó cikkek