Rejtélyes körülmények között halt meg egy négyéves kisfiú – torokszorító interjút adott a miskolci édesapa

Megosztás

Torokszorító interjút készített a Tények stábja azzal a miskolci édesapával, akinek négyéves gyermeke eddig tisztázatlan körülmények között halt meg március 12-én. A végzetes napon Vendelre a nevelőapja vigyázott, mert az anyja börtönben van. Az eset körülményei rejtélyesek, nem lehet pontosan tudni, mi történt a gyerekkel. 

Az utolsó percekben a kezét akarta fogni, de már csak elköszönni tudott tőle, miután meghalt. Zokogva adott interjút annak a négyéves miskolci kisfiúnak az édesapja, aki egy utánfutóról leesve tragikus és tisztázatlan körülmények között halt meg. Attila több mint egy héttel fia halála után tudta meg, mi történt. A nevelőapjával és annak barátjával volt Vendel, amikor leeshetett az utánfutóról. Az utolsó ajándékát, egy tűzoltóautót már csak a holtteste mellé tudta tenni az apa.

Az eddig ismert adatok szerint a kisfiú a testvérével, nevelőapjával, annak barátjával volt a baleset idején. A felnőttek csak néhány percre tévesztették szem elöl a gyereket, aki ekkor mászhatott fel egy autó utánfutójára. Vendel leesett onnan és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később a kórházban meghalt.

A videóban megszólaló édesapa az eset után tíz nappal tudta csak meg, hogy mi történt. Hosszas nyomozásba kezdett, hogy megtudja mi történt pontosan, de végül elérkezett a megrázó pillanat és meglátta fia holttestét.

A kisfiú halálának ügyében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a nyomozást.

További részletek a videóban:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek