Hadházy beszámolt Rogán Cecília “illegálisan épített, kacsalábon forgó présházáról”

Megosztás

A független képviselő szerint érdekes építészeti megoldásokkal találkozhatunk a NER egyik felső emberének présházánál és a kifejezetten úszómedencének kinéző víztározójánál(?). Igaz, Hatvanpusztán is csak majorság épül a mai napig.

Hadházy Ákos posztja a közösségi médiában:

“Íme Rogán Cecília illegálisan épített, kacsalábon forgó “présháza” Tihanyban, a Nemzeti Park területén. Szerencsére tűzivíz tározó is van (csak véletlen, hogy egy medencéhez hasonlít, hiszen azt sem építhetett volna a “szőlőbirtokra). A “gyümölcsfeldolgozó” helyén már korábban is illegálisan építettek egy házikót, amit a propagandaminiszter exfelesége úgy “újított fel”, hogy földig rombolta azt. Engedélyt nem is kért, hiszen nem is kaphatott volna a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekvő szőlőben.

A kecót amúgy Önök fizetik (legyenek rá büszkék), mert Rogán horribilis pénzekért hirdet a volt felesége alig látogatott honlapján.

De nekik mindent szabad, mert az exférje által működtetett propaganda ezt is elhallgatja/eltereli a figyelmet róla.

Arról, hogy a kormányhivatal is elismerte az engedély nélküli építkezést, itt írtam: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=555312785957020&id=100044349103240

Tehát a szőlő mellett (részben azokat kivágva) présház épült. A műfüves terület külön érdekesség.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek