Napvédelem kint és bent korszerű napellenzők segítségével

Megosztás

A fényszegény és hideg téli hónapok után hívogató a tavaszi napsütés, a kertek, teraszok, külterek megtelnek napfürdőző emberekkel, majd a hőmérséklet emelkedésével mind többen választják az árnyékos helyeket.

Annak érdekében, hogy a nyári napsütésben is élvezhető legyen otthonaink erkélye, terasza, illetve a vendéglátóhelyek kiülői, hatékony árnyékolásra van szükség, amelynek legnépszerűbb és esztétikus módját jelentik a különféle napellenzők. Ezek a szerkezetek tartósak, motorizálhatók, valamint árban is verhetetlenek más megoldásokkal szemben. Milyen napellenzők közül választhat?

Kompakt megoldás minden időre

Ma már nemcsak szezonális, hanem 4 évszakos megoldások is létezek, így az otthonok, vendéglátóhelyi teraszok megfelelő teraszfedés esetén minden időben használhatók. A Teraszok.hu egyedi és minőségi teraszmegoldásokat és árnyékolószerkezeteket kínál a lakosság, valamint a hotelek, éttermek számára.

A napellenzők ősi árnyékolók, amelyeket már az ókorban is használtak, és amelyek mára komoly változásokon mentek keresztül, hiszen a kezdeti fix oszlopokra helyezett szőtteseket felváltották a kompakt, mozgatható, keretes, strapabíró vászonnal ellátott megoldások, amelyek könnyebb alkalmazást tettek lehetővé.

Ma már lakások erkélyein, családi házak teraszán, kertjében is könnyen használható napellenzőket találni változatos színekben és kivitelben.

Ponyvás kültéri árnyékoló

A Teraszok.hu napellenzői esztétikus megoldást jelent a külterek árnyékolására, legyen szó családi házakról, üzletekről, éttermekről, szállodákról. Többféle típusban rendelhetőek, azonban majdnem mindegyik közös jellemzője, hogy az alapját egy, a homlokzathoz erősített masszív fémszerkezet alkotja.

Az árnyékolás a ponyva által valósul meg, amely ezenfelül szennyeződés- és víztaszító tulajdonsággal is bír, és a különféle megoldásoknak, színeknek köszönhetően az épület stílusához igazítható.

A napellenző nagyszerű megoldás, ha a nagy melegben a friss levegőn, kényelmesen és árnyékban szeretnénk tölteni az időt a teraszokon. A könnyen mozgatható, praktikus, tartós csuklókaros kialakítás a legnépszerűbb, amely kimagasló teljesítményt nyújt. Kurblis és motorizált változatban egyaránt kapható.

A legmodernebb megoldások az automatizáltság révén kényelmes használatot tesznek lehetővé, illetve a napellenző dőlésszögének változtathatóságát, valamint már LED-világítással is kérhetők. Egyes változatokban függőleges árnyékolóval kombinálva kerülnek kialakításra, így még nagyobb napvédelmet jelentenek a teraszokon.

Változatos paraméterek

A napellenzők változatos méretekben és színekben kerülnek kialakításra az egyedi igényekhez igazodva. Nem csupán a vászon, hanem a vázszerkezet színe is az elképzelésekhez igazítható, és nemcsak a hossz, hanem a karkinyúlás is különböző méretekben kérhető, előbbi akár 19,5 méter, de akár 4 méter is lehet.

Fény- és szélérzékelő automatikával szerelve is rendelhetők a Teraszok.hu oldalon, így mindennél komfortosabb megoldást biztosítanak.

Kapcsolódó cikkek