Egy igazán korrekt, miskolci károkozó – van még remény

Megosztás

Az internet népe tiszteli és kalapemeléssel adózik az előtt a furgonos előtt, aki meghúzta a mellette parkoló gépkocsi oldalát és nem a “megszokott”, sunyi módon inkább angolosan távozik a helyszínről, hanem egészen máshogy cselekedett. Teljesen szokatlan.

A legkorrektebb módon meghagyta elérhetőségét, sőt, még a közösségi médiában is igyekezett megtalálni a tulajdonost, hogy megtéríthesse a kárát.

Nem vicces, hogy a sok, a károkozás után meglépő járművezető miatt ennyire megünneplünk egy embert, aki emberként viselkedik és korrekten meg szeretné téríteni az okozott kárt? Pedig ebben a világban, ahogy a hozzászólók is írták, ritka, mint a fehér holló. Éppen ezért elismerésünk a férfinek.

“Mai nap este 6, és fél 7 körül a Sarló utca 14 mögötti parkolóban egy nagyobb furgonnal véletlenül megkarcoltam a mellettem álló bordó Renault Thalia személyautót! Sajnos nagyon szűk volt a hely, figyelmetlen voltam. Kérem ha valaki ismeri a személyt jelezze neki legyen kedves! Hagytam értesítést a szélvédőn! Szeretném megtéríteni a javítást! Elnézést kérek a tulajtól, restellem! 😟😥

Telszámom: 06/20-**-**-***

Köszönöm a megosztást!”

Néhány hozzászólás:

“Ritka mint a fehér Holló ::Emberségből jeles::✌✌✌✌✌✌✌✌

“Van meg becsületes, tisztességes ember !”

“Na ez igen… így kéne mindenkinek. Valakiben még van emberség ☝️☝️☝️

“Ritka rendes ember!!!! Gratulálok”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek