Baleset és egy komoly tűz miatt is lezárták az M3-as egy-egy szakaszát

Megosztás

Egy csattanás és egy nagy tűzeset miatti füstölés miatt is le kellett zárni a sztráda egy-egy szakaszát a hétvégén.

Két személyautó ütközött össze a Nyíregyháza felé vezető oldalon még szombaton. A Fordot vezető személy megsérült.

A vasárnap sem telt el eseménytelenül.

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra is – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűz feltehetően a Fehérkő utcában található csarnok előteteje alatt tárolt anyagoknál keletkezett, majd a szalon tetőszerkezete is lángra kapott.

A kép illusztráció

A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladatuk a tűz terjedésnek megakadályozása volt, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagyértékű autók is vannak.

Vasárnap háromnegyed hat előtt a katasztrófavédelem azt írta, hogy a fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és az önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók megfékezték a tüzet a csarnoképület homlokzati és alsó szintjén.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, jelentős erőkkel kiérkezett egységek hét vízsugárral dolgoztak, létraszer segítségével megbontották a tetőszerkezetet.

A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométerszelvénynél, a mogyoródi lehajtónál lezárták, a forgalmat elterelték. A sztráda másik irányában forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek