Bankkártya-elfogadási megoldások vállalkozóknak

Megosztás

A kereskedelemmel vagy szolgáltatás nyújtásával foglalkozó vállalkozások számára ma már alapfeltétel, hogy az ügyfeleik bankkártyával is kifizethessék a megvásárolt terméket vagy igénybe vett szolgáltatást. Ennek meglétét egyrészt törvény írja elő, másrészt a zökkenőmentes fizetési megoldások a versenytársakkal szemben piaci előnyt is jelenthetnek.

Milyen szempontok alapján válassz pénzügyi partnert?

A vállalkozás pénzügyeinek átláthatónak kell lenniük ahhoz, hogy mindig megfelelő döntést tudj hozni a beszerzési és értékesítési tevékenység során. Az online fizetési megoldások kiépítését ma már sok szolgáltató kínálja, azonban mindenképpen olyan céget válassz, amely mögött stabil, nemzetközileg is elismert pénzügyi szolgáltató áll. A BizPay szolgáltatásai esetében ez a partner a Wordline, ami garanciát jelent a megbízhatóságra.

A Bizwork Kft. BizPay néven a hazai pénzügyi piac megbízható pénzügyi szereplője, amit a közel 3500 elégedett ügyfél is bizonyít. Szolgáltatásaik közül érdemes a céged pénzügyi szokásainak és helyzetének leginkább megfelelő megoldást választanod.

A BizPay által kínált szolgáltatások

  • Az asztali (LAN-on) terminál elsősorban azoknak a vállalkozásoknak javasolt, akik valamilyen boltot, üzletláncot üzemeltetnek, tehát a vásárlók a helyszínen fizetnek. A BizPay modern termináljai a Mastercard, a Visa, az Amex, a Diners és a SZÉP Kártyák elfogadására egyaránt képesek. Lehetővé teszik az Apple Pay és a Google Pay fizetést is.
  • A mobil terminál földrajzi elhelyezkedéstől független, rugalmas felhasználást tesz lehetővé. Elsősorban futároknak, mobil árusoknak előnyös, hiszen az ügyfelek igénylik a házhoz szállítás helyszínén történő bankkártyás fizetést.
  • A Top on Mobile szolgáltatás egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, amely segítségével bárhol megoldható a bankkártya-elfogadás. Ebben az esetben nincs szükség terminálra, mert egy okostelefonra vagy táblagépre lehet feltelepíteni az alkalmazást.
    Webáruház-üzemeltetők számára az E-Commerce a jó megoldás, hiszen biztonságos online fizetést tesz lehetővé az ügyfél számára. Előnye, hogy a legismertebb webáruházakhoz a nyílt API-n keresztül csatlakoztatható. Így néhány kattintás révén kapcsolatot hozhatsz létre az ismert webáruházakkal, mint például a Shoprenter, az Unas, a Shopify vagy a WooCommerce.
  • A Linkpayment szolgáltatás akkor hasznos, ha nem rendelkezel webáruházzal, de a vásárlóid földrajzilag távol helyezkednek el tőled. Ebben az esetben a fizetési kérésed e-mailben vagy PDF formátumban kerül kiküldésre, és az ügyfeled a webáruházakhoz hasonló biztonsággal tud fizetni.

Az elszámolás folyamata

A BizPay az elszámolásokat is profi módon kezeli, hiszen már a tranzakciót követő munkanapon megkapod őket. Ezenkívül a MyPortal fiókodban is nyomon követheted a folyamatokat, és részletes kimutatásokat tudsz letölteni.

Válaszd a modern fizetési megoldásokat, hogy a vállalkozásod ne maradjon le a versenytársakkal szemben.

Kapcsolódó cikkek