Parkolóakadályokat telepítettek a Palotaszállónál

Megosztás

Lillafüreden a Felsőhámorról a Palotaszálló felé vezető úton sokáig gondot okoztak az út szélén szabálytalanul parkoló autósok, sokszor hatalmas torlódásokat okozva. Az illetékes szervek a napokban konkrét lépéseket tettek a probléma kiküszöbölésére.

Évek óta tapasztalható, hogy az említett útszakaszon problémát okozott a szabálytalan várakozás. A Zsófia-kilátó átadása után ez tovább fokozódott, olyannyira, hogy a helyszínre kivezényelt rendőrök folyamatos jelenléte kellett ahhoz, hogy a forgalom folytonossága biztosított legyen.

Az egyre gyakrabban jelentkező közlekedési probléma kiküszöbölése érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság felkereste a közútkezelőt és az önkormányzatot, hogy együttesen összedolgozva találjanak megoldást. A rendőrség és az említett társszervek végül úgy döntöttek, hogy a szóban forgó útszakaszon megállni tilos táblát helyeznek el és betonakadályokat raknak le a további kellemetlenségek megelőzésére. Minderre a húsvéti hosszú hétvége előtt került sor – számolt be lapunknak minderről Dobi Tamás r. százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Miskolci Rendőrkapitányág munkatársai arra kérnek minden közlekedőt, hogy a szabályok betartásával szavatolják a forgalom folytonosságát és a biztonságos közlekedést.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek