Kiakadt a városvezető a miskolci rongálás miatt

Megosztás

Az értelmetlen vandalizmus miatt Bartha György felemelte szavát, ám nem mindenki értett vele egyet, kritikák özönét is kapta. Ettől még tény marad a tény, ismét megrongáltak egy kerékpáros szervizpontot.

Íme Bartha bejegyzése a közösségi médiában:

“Te agyatlan embernek nevezett lény!
Hozzád szólok, te sunyi, semmire sem jó létforma. Tavaly az önkormányzat sok milliós költséggel kerékpáros szervízpontokat telepített a város több pontjára. Te és a hozzád hasonló agyalágyultak többet részben használhatatlanná rontottátok. Az anyagi kár mellett azoknak is bosszúságot okoztatok akik nem tudják használni, de szükségük lenne rá. Tisztába vagyok vele , hogy ezeket a sorokat nem fogod olvasni, mert az olvasás már meghaladja szellemi képességeidet.

A normális miskolci állampolgároknak üzenem, hogy a javítás folyamatban van.

U.I: Kérem, hogy a poszt szóhasználatán ne lepődjön meg senki, mert még visszafogott is voltam.”

A fogadtatás viszont igen vegyesre sikeredett.

“Jogos a felháborodás.”

“Sajnálatos, hogy csak ennyire futja. Ha egyszer megpróbálná egy ilyen helyen felpumpálni a kerekeket, hamar rájönne, hogy úgy szar, ahogy van. Nincs hova támasztani a kerékpárt, rövid a cső, gagyi utángyártott a pumpa fogója. Ezek a pontok szerintem csak propagandára jók, meg pénzkidobásra.”

“Gyurikám, igazad van. Jó kis hozzászólásokat generált ez a pár mondat. Ha azt nézzük hogy országunk kb. 40 évvel le van maradva a nyugati jóléti társadalmaktól, fogsz te még hasonlókat írni.”

“Eleve nem ebbe kellett volna itt Miskolcon fektetni, mert a sorsa meg volt írva. Aki kerékpározik, otthon szervizel, fújni meg a benzinkutakon szoktak.”

“Valami hasznosabbra költhette volna város ezt pénzt, olyan dologra, ami nem csak a kerékpárosok érdeke, vagy nem csak az ő céljukat szolgálja. A legtöbb ember számára haszontalan. Mint a szomszédom, Marika néni számára is…”

“Sajnos teljesen mindegy kinek és mennyire hasznos. Amit tönkretehető azt tönkre is teszik, függetlenül annak funkciójától.”

“Sz*rházi vandálok városa!🤬 Itt semmi nem marad épségben!”

“Hát állat az ilyen? Nem, mert csak az ember képes ilyenre!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek