Holtan találták meg az eltűntként keresett sajószentpéteri férfit

Megosztás

A Borsod24 is beszámolt róla, hogy pénteken reggel eltűnt Sajószentpéterről egy 75 éves férfi. Azt feltételezték, hogy a város melletti erdős részen veszhetett nyoma, így a rendőrség és a kutató csoportok azon a területen kezdték meg a keresését, de nem akadtak nyomára az idős férfinek, egészen idáig.

Sajnos túl későn érkezett a segítség, a Harica Völgyi Polgárőr és Természetvédelmi Egyesület így számolt be a szomorú fejleményekről hétfő délután:

“Megtörve szomorú szívvel tudatjuk, mindenkivel aki kereste, aggódott vagy akár egy megosztással is segítségünkre volt Tóth Ferenc megtalálásában, hogy sajnos elkéstünk. Így a keresés a korai délutáni órákban leállt. A család kérésére nem szeretnék részletekbe bocsátkozni. Tolmácsolva a család szavait, rajtunk keresztül szeretnének köszönetet mondani a mindenkinek aki a keresésbe rèszt vett a Sajószentpéteri, Sajóbábony Városi, Sajólászlófalvai Polgárőr Egyesületeknek a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesületnek a keresőkutyás egyesületeknek, Hegedűs Gábornak a Debreceni Honvéd Sportegyesület, és a Református Szeretetszolgálat Vészhelyzetkezelés vezetőjének a Rendőrségnek valamit a keresésbe bekapcsolódó civileknek, valamint az Együtt a Pitypalatty Völgyiekért Egyesületnek.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek