Nyolc iskola keres intézményvezetőt a miskolci tankerületben

Megosztás

A pályázatok beadási határideje már lejárt, június végén hirdetik ki az elbírálás eredményét.

Nyolc iskola, két kollégium és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szakszolgálat élére keres intézményvezetőt a Miskolci Tankerületi Központ – írta meg a Boon.hu.

A vezetői pályázatok beadásának határideje már lejárt, a döntést a köznevelésért felelős miniszter hozza majd meg. Az elbírálás határideje június 26-a. Az állásokat augusztus 16-ától tölthetik be az új vezetők. A pályázatok a Miskolci Tankerületi Központhoz érkeztek be, a lap érdeklődésére pedig elárulták, hogy valamennyi intézményben lejár a tanév végén a jelenlegi igazgató magasabb vezetői megbízása, ezért írták ki a pályázatokat.

Madarász Péternek, a Miskolci Herman Ottó Gimnázium intézményvezetőjének is lejár a megbízatása a nyár végén. Mint mondta, egyedüli pályázó volt az iskola vezetői posztjára. “Előtte azonban megkérdeztem a tantestületet, hogy elégedett-e a munkámmal, beadjam-e a pályázatomat, és majdnem 100 százalékban támogattak” – fogalmazott a lapnak.

Miskolcon a következő intézmények élére írtak ki vezetői pályázatot: Karacs Teréz Kollégium, Miskolci Petőfi Sándor Kollégium, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat, Bulgárföldi Általános Iskola, Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola, Kistokaji Általános Iskola, Miskolci Arany János Általános Iskola és AMI, Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium, Miskolci Herman Ottó Általános Iskola és AMI, Miskolci Herman Ottó Gimnázium, Miskolci Szabó Lőrinc Iskola.

Forrás és további részletek: boon.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek