A miskolci lány levette a lábáról Majkát

Megosztás

A TV2 közel harminc év elteltével feltámasztott egy régi műsort, a Zsákbamacskát. A két műsorvezető, Majka és Pápai Joci pörgős, szórakoztató műsort ígértek, ahol az nyer a legtöbbet, aki sokat kockáztat. A játékosok egyedi jelmezekben érkeznek, ami már önmagában sok nevetésre és kedélyes beszélgetésekre ad okot.

A péntek esti adásban a karácsonyfának és Zorrónak öltözött versenyzőkön kívül feltűnt két barátnő, akiknek a megjelenését egy-egy híres festmény ihlette. Később kiderült, hogy Lau, vagyis Laura – aki a „Leány gyöngy fülbevalóval” elnevezésű jelmezt viselte – miskolci származású és hamarosan betölti a 22. életévét. Habár a két hölgy között több mint 20 év a korkülönbség, de ez nem állhat a barátság útjába, megtalálják a közös hangot.

A műsorból az is kiderült, hogy Laura és Majka már találkoztak egyszer, nem is akárhol: egy híres miskolci szállodában, ahol a lány énektudásával lenyűgözte a népszerű énekes/műsorvezetőt.

A miskolci lány és budapesti barátnője ezúttal nem vittek haza pénzt, de láthatóan nagyon jól érezték magukat a forgatáson.

Majkát lenyűgözték a lányok: Teljesen elalélt a látványtól

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek