Miskolc új, láthatatlan hőse a villamoson utazó, jólelkű fiatal

Megosztás

Sok ember napját szépítette meg azzal, hogy segített egy járókeretes férfinek, önzetlenül és feltűnés nélkül. A közösségi médiának köszönhetően mégis Miskolc új hőse lett belőle.

Szerencsére, nem kizárólag a negatívumok terjednek szélsebesen a Facebookon, hanem az is, ha valaki valami jót tesz. A fiatalember valószínűleg nem is sejtette, hogy ismeretlenül is ilyen remek hírét keltik a közösségi médiában. Mi is csak kalapot emelni tudunk előtte.

Az eredeti bejegyzés egy helyi csoportból:

“Nagy respect annak a fiatal srácnak, aki az 1-es, Tiszai pályaudvarra tartó villamoson jót tett egy rászorulóval. A kerettel nehezen járó férfi megkérte, érvényesítse a vonaljegyét, de a jegy vizes/gyűrött volt. Ő pedig vett neki egy új jegyet és érvényesítve odaadta.

Jobbá tetted a napom, minden tisztelet 🙂

A hozzászólóknak is gyorsan lett mondanivalójuk.

“Gratulálok Fiatalember!! Gratulálok a szülőknek is hogy ilyen jó embert neveltek!”

“Sok ilyen remek, jólelkű fiatal kellene.Lelkiekben gazdag fiú, akit szülei jóra neveltek. Maradj mindig ilyen életed során😘

“Ez ma az ázott jegyek és kedves emberek napja!💖

Köszönöm annak a Hölgynek, aki ma délután a 34-es buszon kisegítette a fiam, akinek szintén átázott a jegye, emiatt nem tudta lekezelni. Köszönöm, így ismeretlenül is🙏

“De jó ilyet olvasni. Gratulálok a fiatalnak!!”

“Na itt jön ki, hogy ki milyen alapköveket kapott a szülőktől… üdvözlöm a fiatalembert és gratulálok a szülőknek a sráchoz.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek