Szombatonként különjárat indul a Zsarnai piacra

Megosztás

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. megrendelésére „ZS” viszonylatjelzéssel autóbuszjárat indul az Avas kilátótól a Zsarnai piacra március 25-én és április 1-jén.

Ezen a járaton nem az MVK üzletszabályzata érvényes, vagyis az MVK jegyek és béreltek a ZS járaton nem jogosítanak utazásra, díjmentes utazásra nincs lehetőség. A járművön az első ajtónál minden felszállónak 500 Ft-os díjat kell fizetni (ez magába foglalja az oda-és a visszaút díját is), a kapott nyugtát meg kell őrizni, mert a visszaútra ez jogosít utazásra, ezzel lehet felszállni. A nyugta elvesztése estén a Zsarnai piactól az 500 Ft-os díj újból fizetendő.

A ZS-s járat útvonala:
Avas kilátó – Pattanytyús A. Géza utca – Klapka György utca – Szentgyörgy út – Miskolctapolcai út – Csabai kapu – Görgey Artúr utca – Corvin utca – Szentpáli utca – Horváth Lajos utca (visszafelé Madarász Viktor utca)– Ady Endre utca – Zsolcai kapu – Soltész-Nagy Kálmán utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Baross Gábor utca – József Attila utca – Besenyői utca – Zsarnai telep.

A ZS járat menetrendje

A ZS járatra a Zsarnai piac irányba csak felszállni, az Avas kilátó irányába pedig csak leszállni lehet. A tesztidőszakot követően dönt a megrendelő Miskolci Városgazda a járat további közlekedtetéséről – közli az MVK Zrt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek