Coffee lounge az otthonában

Megosztás

Vigye otthonába a kávézók világának élményét, és kísérletezzen bátran a kávébab és tej kombinációjával. Ha Ön is a professzionális presszógépek minőségét szeretné elérni otthon, de lehetőleg úgy, hogy ne százezrekbe kerüljön a mindennapi kávézás, akkor felmerülhet a kérdés, hogy milyen kávéfőzőt vegyen. Ebben a cikkben segítünk, hogy megtalálja, amire szüksége van.

A reggel elképzelhetetlen nélküle

A reggelekhez hozzátartozik a frissen főzött kávé illata, amihez természetesen szükség van egy korszerű kávédarálóra és kávéfőzőre. Az ébresztő forró ital készítéséhez a MÖBELIX kávéfőzői remek segítséget nyújtanak. Eszpresszó vagy habos cappuccino a kívánsága? Az automata és presszó kávéfőzővel könnyen elkészítheti, hiszen mindkét típusú háztartási kisgép rendelkezik tejhabosítóval.

A minőségi kávézás a frissen őrölt kávéval kezdődik, tehát egy kávédarálóra mindenképpen szüksége lesz. Az elektromos kávédaráló gondoskodik a frissen őrölt kávéról, amit célszerű aromazáró dobozban tárolni annak érdekében, hogy hosszan friss maradjon.

Készítse el kedvenc forró italát kényelmesen!

Ha az amerikai típusú hosszú kávét favorizálja, akkor Önnek a filteres kávéfőző lesz a jó választás, melynek kezelése gyerekjáték. Csak töltse fel vízzel, tegyen bele egy filtert, frissen őrölt kávét, majd nyomja meg a gombot. Ebben a típusú gépben a koffeines ital elkészítése rendkívül egyszerű és környezetbarát, hiszen nincs szükség különféle beállításra, mint egy bonyolultabb kávégép esetében. S miért környezetbarát? A kapszulás kiszereléssel ellentétben itt nem keletkezik környezetet terhelő hulladék, mert miután a forró víz átcsepegett az őrölt kávén, a filtert egyszerűen a zaccal együtt kidobhatja a komposztálóba.

Ha latte macchiatóhoz vagy cappuccinóhoz támad kedve, akkor amíg átcsorog a kedvenc itala a filteren, a tejhabosító segítségével varázsolhat krémes habot a tetejére.

A modern filteres masina segítségével bármely kávéból előcsalogathatja annak zamatos aromáját. Kompakt és stílusos megjelenésével minden konyhapulton megállja a helyét. A maximális ízélményért a forró víz lassan folyik át, így a kávé aromája tökéletesen kioldódik.

Kávéházi élmény a konyhában

Ha tökéletes kávézásra vágyik, ki sem kell mozdulnia otthonról, csupán beszereznie egy automata kávéfőző gépet. Az eszpresszó gép segítségével élvezheti igazán a kávé aromáját és úgy készítheti el italát, akár egy profi barista.

Nagy csésze tejeskávé vagy egy méregerős ristretto? Akármi is a kívánsága, a kávéfőző gépek teljesítik azt.

Manapság egy konyha már elképzelhetetlen a kávéfőző gép nélkül, ha mi magunk nem is vagyunk a kávé szerelmesei a hozzánk érkező vendégeket mindenképp meg tudjuk kínálni, ha rendelkezünk egy korszerű géppel.

Kapcsolódó cikkek