Mi mindenre jó egy hétvégi ház?

Megosztás

Ahogy jön a tavasz, egyre inkább vágyunk ki a természetbe, a zöldbe. Főleg azok, akik városokban, társasházakban laknak, és nincs lehetőségünk kiülni akár csak egy teraszra. Sokan épp ezért beruháznak egy hétvégi kis telekbe valahol a lakóhelyük agglomerációjában, vagy akár még távolabb, egy csendes környezetben.

Vannak olyan telkek, amelyeken már található valamilyen kis építmény, de a legtöbb vagy felújításra vagy bontásra szorul. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mit is építsen helyette.

Kertes házba szerszámtároló

Akik olyan szerencsések, hogy kertes családi házban élnek, számukra is érdekes lehet egy felépített kisebb ház a kertben, amely számtalan szerepet betölthet. Az e-kert.hu faházai és szerszámtárolói, fémházai különböző inspirációkat adnak, melyek segítségével közelebb kerülhetünk a megálmodott házunkhoz és ahhoz, hogy mit szeretnénk benne elrejteni.

Függetlenül attól, hogy meglévő házunk kertjében egy raktárhelyiségként fog csupán funkcionálni, vagy pedig szinte egy önálló ingatlan lesz egy másik településen, az Ön igényei szerint tudja kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Ha Önnek szüksége van egy tárolóra, valamint arra is, hogy időnként elvonuljon a nagyváros zajától, akkor léteznek olyan faházak, amelyeknek több helyisége van. Ezek közül egy kisebb nyugodtan lehet a szerszámos helyiség, míg a legnagyobb közös tér egyben az alvóhely szerepét is betöltheti.

Melyiket válasszuk?

Az e-kert.hu kínálatában alapvetően a fa- és fémházak, szerszámosok kerülnek bemutatásra. A faházak, gerendaházak gyönyörűen megmunkált épületek, már a képek alapján beleszeretünk valamelyik konstrukcióba, és biztosak lehetünk benne, hogy bármilyen kert díszévé válik. Azonban van olyan embertípus is, aki inkább a minimalista, kevésbé feltűnő építményeket szereti.

A Biohort fémházai, tárolói szinte észrevétlenek maradnak a természetben, ugyanakkor minőségük kimagasló. A fém alapanyag azoknak kitűnő választás, akiknek az időtállóság, mint szempont szerepel az első helyen. Egyrészt rozsdamentes termékek, másrészt nem fog rajtuk az idő vasfoga sem, azaz ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a napsugárzásnak és az UV-sugárzásnak.

Ezzel szemben minden fából készült bútor és építmény bizonyos időközönként ápolásra szorul. Védőfestékkel le kell kenni és védeni szükséges az élősködők ellen is. A fa előnye viszont, hogy a természetet még közelebb hozza nekünk és már, ha ránézünk egy ilyen házra, boldogsággal tölt el mindenkit ez a szemet gyönyörködtető látvány.

Kiegészítők is beszerezhetők

Sokszor vagyunk gondban az online vásárlásnál, hogy egymással összefüggő dolgokat nem tudunk egy webáruháztól megrendelni. Nos, ez az e-kert.hu-nál nem így van. Bizonyos termékeknél, például tárolóknál is az alapcsomagnak már része néhány kiegészítő. Minden termékhez részletes leírás és útmutató olvasható, ahol ajánlásokat is találunk, hogy mely kiegészítőket érdemes beszerezni.

Kapcsolódó cikkek