Ámokfutó BMW-s okozott halálos balesetet – képek

Megosztás

A vasárnap esti balesetben a száguldozó, többszörösen szabálytalan BMW-s előtte már nekiütközött két autónak, majd frontálisan csattant egy harmadikkal Monoron. A halálos áldozat éppen a vétkes volt.

Eredetileg annyit tudhattunk, hogy három személygépkocsi ütközött 2023. március 12-én 19 óra 23 perckor a 4-es főút 32-es kilométerszelvényében – írta közleményében a police.hu. A Monor közigazgatási területén történt balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A baleset körülményeinek vizsgálatát a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte.

Azóta újabb információkra is fény derült.

“Ész nélkül száguldozó BMW-s halt meg vasárnap este a 4-es főúton Üllő és Monor között, miután előbb két autónak ütközött, majd nem sokkal később frontálisan karambolozott egy Renault kombival” – írja a Balesetinfo. A vétlen sofőr és utasa súlyosan, illetve életveszélyesen, a velük utazó gyerek, valamint a harmadikként csatlakozó Suzuki vezetője könnyebben sérült. (Fotók: Monor HTP)

Néhány élesebb kritika a hozzászólások között:

“Ha ez a száguldozó életben maradt volna, vajon mennyit ült volna ezért? Kapott volna 6 hónapot 2 évre felfüggesztve….. magyarul semmit. Legalább a Jóistennek sikerült az ítélethozatalba beleszólni!!”

“Márka kötelez.”

“Egy potenciális gyilkossal kevesebb. Sorra kerülhetne már az utolsó….”

“Még szerencse, hogy “csak” sérültek vannak és nem vitt magával senkit. Ilyenkor általában az szokott lenni, hogy a vétkes vígan él tovább és az ártatlan(ok) hal(nak) meg.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek