Most ön is segíthet a hátrányos helyzetű miskolci fiataloknak

Megosztás

A miskolci székhelyű Regionális Civil Központ Alapítvány több mint húsz éves működése során először indított közösségi adománygyűjtést, Adj esélyt egy fiatalnak! címmel.

A RECIK Alapítvány küldetése a hátrányos helyzetű egyének és csoportok támogatása a képességek fejlesztését és a foglalkoztathatóság javítását célzó komplex szolgáltatásokkal. Az alapvető emberi értékek mentén segítik a változásokhoz és kihívásokhoz történő alkalmazkodást, az életminőség javítását. Tevékenységükkel olyan egészséges és harmonikus társadalom megteremtéséhez járulnak hozzá, melyben megvalósul az egyének és a közösségek autonómiája, belső összetartozása.

A szervezet november közepén indította első közösségi adománygyűjtő kampányát, melynek keretében 1.000.000 Ft-ot szeretnének összegyűjteni, amiből a Miskolc és környékén élő hátrányos helyzetű fiatalokat szeretnék segíteni, hogy megtalálják helyüket a munka világában. Digitális, újszerű mérésükkel feltárják a fiatal képességeit és támogatják abban, hogy megtalálja az erősségeinek megfelelő legjobb munkát, amit örömmel végezhet.

A kampány az adjukossze.hu felületén fut, azon keresztül lehet támogatni a közös célt. Az adománygyűjtésről és az alapítványról bővebb információ ide kattintva olvasható.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek