Ki mondta, hogy télen nem lehetsz csábító?

Megosztás

Valamiért mindenki a forró nyárral azonosítja a csábítást, a heves csókokat, a vad ölelkezéseket és az izgalmas kalandokat, pedig a tél is tartogat egyet s mást azoknak, akik hajlandóak félretenni az előítéleteiket.

Mert aligha létezik frenetikusabb élmény, mint életed párjával hancúrozni az ágyban, miközben kint tombol a hideg, jégvirágos az ablak és szakad a hó! Ugye te is adod ezt az életérzést? Akkor nincs más hátra, mint felkészülni rá!

Elő a vadító fehérneműkkel!

Mi okozhat annál nagyobb meglepetést, mint ha a télikabát és vastag pulcsi kombója alól a Szexaruhaz.hu Szexshop buja női fehérneműinek egyike kerülne elő! Igazi meglepetés, amire talán egyetlen férfi sem számít a nagy cidriben!

Lepd meg te is életed párját, akár Valentin-napon azzal, hogy a tundrabugyi helyett valami ultraszexi csipkecsodát villantasz! Vagy tűnj el a fürdőszobában, mintha csak egy gyors zuhanyt vennél, és térj vissza dögös démonként!

Hidd el, a legszürkébb téli hétköznapot is izgalmassá varázsolja egy ilyen attrakció. Ha érzel hajlandóságot magadban, és szívesen bújnál a babonázó-delejező kéjnő szerepébe, akkor látogass el a webshop női erotikus ruháinak a részlegére, és válaszd ki a kedvedre való darabokat!

Mutatjuk a felhozatalt!

Előre bocsátjuk, nem mindenki tudja viselni az összes darabot, és ezzel nincs is semmi baj. Akadnak visszafogottabb hölgyek és persze olyanok is, akik kiváló színészi vénával és jó adag extrovertáltsággal vannak megáldva, így természetesen senki sem várja el tőlük, hogy ugyanazt a fehérneműt válasszák és ugyanúgy viselkedjenek.

A legalapvetőbb termékek a női tanga, a melltartó szett vagy a harisnya, esetleg a harisnyakötő. Persze ezekben is lesz egy-két huncutság elrejtve, de mivel ezeket nap mint nap hordják a hölgyek, kevésbé lesz testidegen.

A babydoll és a köntös is még a befogadható kategóriában van szinte minden nőnek, de már csak kevesebben merik bevállalni a harisnyaoverállt, a szexi jelmezt parókával megspékelve, vagy akár a mídert és a fűzőt.

Plusz pont, hogy gondoltak a plus size csodákra is, így ha teltebb vagy, akkor sem kell lemondani parázna tervedről!

Dönts a testalkatod és az ízlésed szerint!

Elsődleges fontosságú, hogy te jól érezd magad a választott ruhadarabban, hiszen csak akkor érsz célba, ha érzed, te vagy az este királynője! Semmiképpen ne próbálj olyat erőltetni magadra, ami nem a te világod, vagy amitől kellemetlenül éreznéd csak magad, hiszen akkor az egész kaland kudarcra ítéltetett, és olyan messzire kerülsz az orgazmustól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Ha van kedvenc testrészed, akár a melled, a csípőd vagy a kerek popsid, arra érdemes a hangsúlyt helyezni, hogy egyből a kellő helyre irányítsd a partnered tekintetét.

Hidd el, páratlan sikert arathatsz, és garantáltan vissza fog tapsolni téged az egyszemélyes közönséged! Ugye már ott jársz a Szexaruhaz.hu Szexshop virtuális üzletében?

Kapcsolódó cikkek