Ittasan, jogosítvány nélkül kötött el egy fával megrakott teherautót, a rendőrök elfogták, de ezzel még nincs vége

Megosztás

A történet egyik legérdekesebb része ugyanis az, hogy a tulajdonos még ekkor sem tudott arról, hogy ellopták a tűzifával megrakott járművét, a rendőröktől értesült erről. Ez már így kellemesebb probléma lehet, mivel azonnal azt is megtudta, hogy a teherautó és a rakomány is megvan.

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai aznap közúti ellenőrzést hajtottak végre Olaszliszka belterületén, amikor a járőrök többek között ellenőriztek egy közel másfél köbméternyi fával megrakott teherautót, illetve annak sofőrjét. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, továbbá az is kiderült, hogy a járművet nem sokkal korábban lopta el Bodrogkisfaludról.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök előállították a rendőrségre és gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett mielőtt bejelentette volna a lopást, a rendőrök már értesítették őt, hogy teherautóját, annak rakományával együtt megtalálták és lefoglalták. (Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek