Poénra vették: kamionnal letörték a sorompót, majd kicsivel később a másik oldali rudat is – videó

Megosztás

Az eset önmagában egyáltalán nem vicces, azt éppen a rendőrség tette azzá, hogy az erről készült, kamerás videót megzenésítették és az először letört sorompórudat éppen javítani készülő munkásokhoz pedig félreérthetetlen káromkodást helyeztek el. Az eredeti felvétel egyébként döbbenetes, jó ideje pirosat jelzett már a lámpa, a két kamionos tudatosan ment bele.

Zenés rendőrségi videó került fel a police.hu-ra. A felvételen a hajdú-bihari Földes és Báránd közötti vasúti átjárót láthatjuk.

13.35 Egy kamion Bárándtól halad Földes felé. A fénysorompó már pirosra vált, de a sofőr az éppen lecsukódó sorompók között csalinkázik, kevés sikerrel, az egyik csapórudat letöri.

14:31 A szerelők a helyszínen, amikor egy Földestől Báránd felé tartó kamion az ellenkező csapórudat is letöri. A police.hu munkástársai a videón egy szóbuborékban az öklét rázó szerelő káromkodását is átélhetőbbé teszik.

Egy óra alatt két sorompót is letörtek

Figyelmetlen tehergépkocsivezetők két csapórudat is letörtek a Földes és Báránd között lévő vasúti átjáróban. A rendőrök büntetőeljárást indítottak velük szemben.

A rendőrök a két kamionos ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indítottak eljárást.

Nemrég a Borsod24 is beszámolt a kiemelkedően sok vasúti balesetről, amelyeket az ehhez a két kamionoshoz hasonlóan felelőtlen vezetők okoznak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek