Fehér por volt nála, jogosítvány azonban nem, ezért menekülőre fogta

Megosztás

Inkább rálépett a gázra az a férfi, aki figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést Mezőkövesden. A rendőrök miután beérték, és elfogták a menekülőt vele szemben büntetőeljárást indítottak a rendőrök.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 11-én, 20 óra 30 perc körül egy Szentistván felől Mezőkövesd felé tartó autót akartak ellenőrzés alá vonni, a sofőr azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, inkább rálépett a gázpedálra és nagy sebességgel tovább hajtott.

A rendőrök egy rövid szakaszon történt követés után Mezőkövesden, az Egri úton elfogták a menekülő sofőrt, illetve az autó utasait. A rendőri intézkedés eredményeként a kocsiból, alufóliába rejtett fehér por került elő, illetve az is kiderült, hogy a sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől.

Ezt találták a rendőrök az autóban.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járművezetés eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az autót vezető 45 éves helyi férfival szemben, illetve a kábítószergyanús por tekintetében a hatóság szakértői vizsgálatot rendelt el – olvasható a Rendőrség weboldalán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek